Terms and conditions

Сайтът е специализиран в продажба на Санитарни консумативи и оборудване. Всички цени, посочени в този сайт, са с включено ДДС и не включват цена за доставка! Всички цени са валидни до изчерпване на наличностите. АНТИМ ТРЕЙД ЕООД си запазва правото да променя цените без да дължи предварително уведомяване на своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките .

Права и задължения на Потребителя

Потребителят има право да разглежда, поръчва по индивидуална заявка и получава своята Поръчка . Потребителят има право да се информира за състоянието на своята Поръчка. Потребителят има право на доставка на заявения Артикул/Артикули и на заявения адрес за доставка, след заплащане на продажната цена по реда, указан в Сайта. Потребителят е длъжен да заплати цената на Поръчката си според обявения в Сайта начин. Потребителите на сайта нямат право да разпространяват, променят (редактират), копират (освен за нетърговски, лични цели), предават, излагат, възпроизвеждат, репродуцират, публикуват, създават вторични материали, прехвърлят, продават или по какъвто и да е друг начин използват съдържание на сайта .

УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА НА ИЗДЕЛИЯ

Указаната цена на отделната стока е за 1 брой и е без включена в тази стойност цена на доставката.

При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес  , e-mail и телефон , на който е възможно да се установи връзка с клиента в срока за доставка.
 Посочването на неверен/сгрешен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна .

 

Гаранционни условия

АНТИМ ТРЕЙД ЕООД дава на своите клиенти с всяка закупена стока гаранция - гаранционна карта, в която са упоменати :

  • адрес и телефон за връзка при проблеми със закупената стока
  • гаранционните условия на производителя
  • гаранционен срок на закупената стока

За всички продукти важат гаранционните условия на производителя. Важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката.

Гаранцията отпада в случай на

  • Повреди, причина за които е лош транспорт, съхранение или неправилна експлоатация
  • Опит за поправка от страна на Клиента и/или друго неупълномощено лице
  • При използване на некачествеи и неоргинални консумативни материали